Jeg er Nevzat BasaranJeg startede som fotograf i 2010. Bryllupsfotografering blev min specialitet, fordi min passion fra startet lå i at gøre andre glade og skabe noget smukt, som havde stor og varig betydning for dem, jeg fotograferede. Det var hårdt at starte fra bunden som selvstændig fotograf, men det var det værd. Jeg kunne havde gjort som alle andre bryllupsfotografer, men for mig var det ikke nok. Jeg ville prøve noget nyt, tænke ud af boksen og gøre bryllupsfotografering til en kunst i sig selv. Derfor begyndte jeg at lege med formen, tage billeder ude i bybilledet. Jeg fokuserede på utraditionelle vinkler, på hver lille detalje og på at fortælle en historie om kærlighed gennem mine billeder.

Jeg har vundet adskillige priser for mit arbejde og fotograferet både for brudepar og for magasiner, blandt andet Bryllupsmagasinet, der er Nordens største bryllupsmagasin. I 2016 blev jeg kåret som Danmarks bedste fotograf og som den 2.bedste bryllupsfotograf i hele Europa. Det var stort, og det var mit bevis på, at man kan nå langt med det, man brænder for, hvis man kæmper for det. Kernen i mit arbejde er at skabe kontakt til mennesker, vinde deres tillid og skabe glæde igennem det, jeg brænder for.Jeg valgte at springe ud som mentor og underviser, fordi jeg gerne vil hjælpe andre. Efter så mange år som fotograf og selvstændig, ved jeg, hvad der skal til for at få fotografdrømmen til at lykkes. Hvordan du kan brande dig selv til succes og nå i mål med dine drømme.

Igennem mit 1:1 mentorforløb giver jeg tæt sparring omkring branding og forretningsudvikling for fotografer, og gennem mine kurser og workshops. Jeg hjælper andre med at finde vejen til deres drømme, til at komme derhen, hvor de kan leve af at fotografere.

Jeg er prisvindende fotograf og stolt Sony Nordic ambassadør. Det er især en ære, fordi det kommer af hårdt arbejde og dedikation til mit virke som fotograf – min passion for at fange skønheden og menneskene med mit kamera.