Velkommen til min passion


Velkommen til min passion


Tusind tak for at du overvejer mig til din store dag, her på min side vil jeg give jeg dig mere info om mig og mit arbejde som bryllupsfotograf.


Når du har været igennem min side, vil du blive klogere på hvem jeg er, og hvad jeg kan gøre for jer på din store dag.

Jeg har mange års erfaring som bryllups fotograf, og min passion for at fange det perfekte øjeblik driver mig forsat. Dette har givet mig prisen som den bedste bryllupsfotograf i Danmark(DFF) og den næstbedste i Europa (FEP) Det vigtige for mig er dog stadig at forevige brylluppet, så I kan huske det resten af livet. Jeg går meget op i at arbejde sammen med mine brudepar for at skabe billeder, der passer præcis til jer. Jo mere jeg kender jer, jo bedre kan jeg skabe nogle unikke, smukke og utraditionelle portrætbilleder som vil være jeres minde for evigt. s i


På selve dagen er det vigtigt at vælge en erfaren velforberedt bryllupsfotograf.Jeg ved præcis, hvad det er for nogle øjeblikke, der skal fanges, så jeg prøver altid at være på det rette sted, Samtidigt gøre jeg meget for at være diskret og altid på udkig efter de små uventede smukke øjeblikke, der kommer under et bryllup"Jeg ved, at det er vigtigt ikke at blive bemærket, men samtidigt bemærke alt"


Når brylluppet er overstået fortæller mine billeder en historie om hele begivenheden fra start til slut med alle de store øjeblikke, billeder af jer, gæsterne og glimt af de små intime, sjove og smukke detaljer, som ingen bemærkede,var opmærksom på. Min mission er at fange jeres store dag og jeres kærlighed i smukke og unikke billeder, som ikke bare viser, hvad der skete, og hvem der var til stede, men også fanger stemningen, og det særlige forhold I har til hinanden.

Kåret som Danmarks Bedste Fotograf og Europas næstbedste bryllupsfotograf.ET BRYLLUP ER EN OPLEVELSE FOR LIVET

En kærlighedsfest hvor følelserne sidder udenpå tøjet, og hvor glæde, grin og tårer går hånd i hånd med spænding, frygt og forløsning. En dag uden sammenligning og en dag I altid vil huske. Jeg vil forevige de smukke momenter, der aldrig kommer igen, så I kan glædes over minderne mange år frem

NÆRVÆR, INDLEVELSE OG GOD FORBEREDELSE

Hemmeligheden bag et godt bryllupsfotografering er nærvær, indlevelse og god forberedelse.

Med mine mange års efaring som bryllupsfotograf vil jeg forevige jeres kærlighed og indkapsle de smukkeste øjeblikke på jeres store dag- og vi gøre det sammen så billederne bliver som i drømmer om.

Der er mange ting, som spiller ind, men det vigtigste er, at involvere mit brudeparre forberedelserne på den måde skaber vi magien sammen.

Jeg vil indfange stemningerne, følelserne og de uforglemmelige øjeblikke, så I får foreviget de eksklusive minder for livet.

Jeg elsker at tage bryllupsbilleder, og det giver mig et adrenalinsus at få lov til at være en del af jeres store dag. Jeg har vundet nogle store priser, men den største pris er, når jeg ser bruden fælde en tåre over det stykke arbejde, jeg har leveret..


ETHVERT BRYLLUP ER UNIKT


Et bryllup er en meget stor begivenhed, hvor detaljerne spiller en afgørende rolle. Som fotograf er det vigtigt at have øje for helheden, så steder, situationer, gæster, gaver og stemninger foreviges, men det er mindst lige så vigtigt at have øje for detaljen. Smukke billeder af kjolen, håret, buketten, ringene etc. skal indkapsles, så billederne stadig er der, når dagen er slut

For mig handler det om at finde skønheden i det hele og forevige jeres lykke og historie,

Det kan være den perfekte øjenkontakt eller et umiddelbart fnis mellem brudeparret. Men enhver detalje er essentiel, og jeg vil fortælle hele historien.

ethvert bryllup er unikt.

Ingen af kærlighedshistorie er ens, og derfor skal

bryllupsfotograferingen planlægges ud fra jeres ønsker. Mulighederne er uendelige, men følgende er de mest traditionelle:

Brudens forberedelse

Selve vielsen

Portræt på location

Festen

Brudevalsen

Gæsteportrætter

Som bryllupsfotograf er jeg diskret, og fotograferer altid med udgangspunkt i jeres ønsker, så billederne afspejler den unikke historie, der kendetegner jeres kærligheds dagJeg blev bryllupsfotograf, fordi jeg elsker at fotografere folks lykke. Være der sammen med dem på den store dag, fange den rene glæde på mine billeder, så parret får et håndgribeligt minde om det skønne øjeblik, som de kan bevare livet igennem. Mine billeder fortæller en historie, og jeg arbejder altid på at udvikle min metode, søge nye veje og skabe det smukkeste resultat.


Forløbet


Møde:

Uforpligtende afklarings møde,Vi får hilst på hinanden og høre nærmere om mit arbejde, Vi drøfter pakken og produkt og forventningsafstemmer

Booking:

Vi laver en skriftlig aftale. Der bliver betalt en forudbetaling der sikre dato bliver booket.

På dagen:

Jeg fotografere de smukke øjeblikke.

Levering:

Billeder sorteres, behandles og leveres digitalt/album, indenfor 4 Måneder.


Par fotografering