Nevzat Basaran

Nevzat Basaran har mange års erfaring i bryllups fotografering, og hans passion for at fange det perfekte øjeblik driver han forsat. Det har givet ham prisen som den bedste bryllupsfotograf i Danmark og den næstbedste i Europa. Det vigtige for Nevzat Basaran er dog stadig at forevige brylluppet, så I kan huske det resten af livet.  Han går meget op i at arbejde sammen med brudeparret for at skabe billeder, der passer præcis til dem.
 
Når han kender brudeparret, kan han skabe nogle unikke, smukke og utraditionelle portrætbilleder af dem, som vil være et minde for evigt. På selve dagen er det også vigtigt at have en erfaren velforberedt fotograf.
 
Nevzat Basaran ved præcis, hvad det er for nogle øjeblikke, der skal fanges, så han altid er på det rette sted.

Samtidigt er han diskrete og altid på udkig efter de små uventede smukke øjeblikke, der kommer under et bryllup. Han ved, at det er vigtigt ikke at blive bemærket, men samtidigt bemærke alt. Når brylluppet er overstået fortæller hans billeder en historie om hele begivenheden fra start til slut med alle de store øjeblikke, billeder af parret og gæsterne og glimt af de små intime, sjove og smukke detaljer, som ingen bemærkede, at han var opmærksom på.
 
Nevzat Basarans mission er at fange jeres store dag og jeres kærlighed i smukke og unikke billeder, som ikke bare viser, hvad der skete, og hvem der var til stede, men også fanger stemningen, og det særlige forhold I har til hinanden.

Photographer Of The Year Denmark- Wedding Silver Camera Europe - 3 Time Wedding Gold Award Denmark - 2 Time Wedding Silver Award Denmark - 5 Time Bronze Award Denmark Distinction Award - Excellence Award

WordPress Theme built by Shufflehound. Fotograf Nevzat Basaran | Tlf: +45 27144449 | Email: info@nevzatbasaran.dk | Fjeldhammervej 17 2610 Rødovre | Udviklet af Klikko.dk